Rod i tiden

Rod i tiden

Emir og Anna er på Christiansborg med deres klasse for at se 'Dronningens Gobeliner', da Emir opdager et hul ind i en af gobelinerne - et tidshul.Han og Anna falder ind i gobelinen - og ind i danmarkshistorien. Det bliver en lang rejse, før de endelig kan vende tilbage til deres egen tid igen.

Undervejs har de mødt Absalon, Christian d. 4, en frafalden munk, en vred murerlærling og mange, mange flere. Og de har lært, at de er nødt til at hjælpe hinanden, og at de begge kan meget mere, end de vidste, før rejsen startede.

Filippa - trilogien

I Bragesø Stolpeby tror man ikke på drager. Eller dværge eller nisser eller elverfolk eller noget andet, der er mærkeligt og uforudsigeligt. I Bragesø Stolpeby har man nemlig tjek på tingene! Gaderne er helt lige, husene helt ens, alle møder på arbejde til tiden og der er ikke tid til pjank og pjat.

Men en dag flyver der en drage henover byen ... Kun ét menneske ser den. Filippa. Og sammen med drengen Stakke begiver hun sig ud på en farlig rejse gennem dværgenes land for at nå til dragens hule.

Serien består af tre bøger: 'Filippas dragefærd', 'Filippa og dværgekrigen' og 'Filippa og troldmanden'.

Filippa - trilogien
Drageguldet

Drageguldet

Hvis Leo havde vidst, hvad hun gik ind til, havde hun aldrig sagt ja til at hente troldmandens skat i dragens hule.

Hvis hun havde vidst, at hun skulle krydse gennem troldenes land og gå ned i underjordiske gange, at hun skulle kæmpe mod ørne og ulve, klatre op ad stejle klipper og finde vej gennem en endeløs skov, så havde hun aldrig gjort det.

Men det vidste hun ikke, og nu var der ingen vej tilbage...

Velkommen til dybet

I gyserantologien 'Velkommen til dybet' har jeg novellen 'Kun edderkopper' med - og den er ikke for folk med araknofobi!

Det begynder meget uskyldigt. Et par - ret store - edderkopper i vindueskarmen. Mor tager støvsugeren og suger dem væk. Det skulle hun nok ikke have gjort ...

Gyserantologien henvender sig til gymnasier og voksne læsere.

Velkommen til dybet

+

Send en mail

Har du spørgsmål eller en bemærkning. Send mig en mail med nedenstående formular.

Find mig på


Site administration

Copyright © 2013 Esther Rützou